Om klubben

Vi er stolte av vårt samarbeid med Hokksund IL Padel, som bringer en rekke fordeler til våre medlemmer. Som medlem av Hokksund IL Padelklubb har du tilgang til en verden av padelsport og trening, sammen med et inkluderende fellesskap dedikert til denne dynamiske sporten.

Medlemsfordeler

15 % rabatt på booking

Som medlem får du en eksklusiv 15 % rabatt på alle bookinger. Dette gir deg mer tid til å nyte sporten du elsker, uten å tømme lommeboken.

10 % rabatt i Proshop

Oppgrader padelutstyret ditt med 10 % rabatt i vår proshop. Finn alt du trenger for å forbedre ditt spill og maksimere din padelopplevelse.

Tilgang til Padel Friends aktiviteter

Vi arrangerer jevnlig padelaktiviteter og arrangementer, inkludert turneringer, treningsøkter, og temakvelder. Dette gir deg sjansen til å konkurrere, forbedre dine ferdigheter og bli en del av vårt pulserende padelfellesskap.

gutt får instruksjoner i padel av trener

Medlemskap

Individuelt medlemskap - pris 800,-

Det koster kun 800,- per person å bli medlem av Hokksund IL Padelklubb. Dette gir deg tilgang til alle medlemsfordelene og vårt engasjerende fellesskap.

Familie medlemskap - pris 1.000,-

For familiene som ønsker å dele padelopplevelsen sammen, tilbyr vi et familie medlemskap til en pris av 1000,-. Dette gjør det mulig for hele familien å nyte padelsporten og aktivitetene våre.

Padel deltakere sitter på tribunen

Hvordan bli medlem

Nyt fordelene av å være medlem i Hokksund IL Padelklubb. Vi ser frem til å ønske deg velkommen i vårt voksende padelfellesskap og hjelpe deg med å forbedre dine padelferdigheter!

To men som er gira på å spille padel